Nieuwe vacature Contractschrijver 16/07/2019

ViForis is een multidisciplinair ontwerpbureau voor de buitenruimte. Als professional werk je bij ons aan het vormgeven van het landelijk gebied en de groene ruimte in de stad.Voor uiteenlopende opdrachtgevers werken wij aan mooie uitdagende projecten op het gebied van water en natuur, stadsparken, recreatie, sport en duurzame landschappen. Wij bieden een interessante en afwisselende baan met alle mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Voor het opstellen van bestekken, contracten, kostenramingen en het controleren van bestekstekeningen zijn wij opzoek naar een

Bestek- en/of contractschrijver

Je weet een ontwerp goed te verwoorden in een contract en toetst of een ontwerp in de uitvoering haalbaar en in de gebruiksfase beheersbaar is. Je weet projecten integraal op te pakken en je zoekt proactief de samenwerking met collega’s. Je adviseert intern en extern over toe te passen contractvormen, te doorlopen aanbestedingsprocedures en je neemt deel aan risicosessies. Daarnaast heb je een actieve rol in het opstellen van offertes en EMVI-plannen.

Als bestek- en contractschrijver ben je kritisch op de inhoud van je eigen werkzaamheden en op dat van je collega’s. Binnen onze projecten denk je mee vanuit de wensen van de opdrachtgever, draag je ideeën aan vanuit je kennis van het vak en adviseer je de opdrachtgever in de te volgen processtappen. Afhankelijk van het project treedt je op als contactpersoon voor onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Afgeronde MBO / HBO-opleiding water, groen en/of civiele techniek
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het schrijven van civiele RAW-bestekken en aanbestedingsprocedures
  • Ervaring met diverse contractvormen (RAW, UAV-gc, Hybride, BVP)
  • Ervaring met AutoCAD
  • Ervaring met de SSK-systematiek
  • Oplossingsgericht, klantvriendelijk en een flexibele en kritische instelling
  • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden

Voor info neem contact op met maurice.vroomen@viforis.nl of raf.dittrich@viforis.nl