Nieuwe Medewerkers 01/09/2022

Responsive image

Per 1 september verwelkomt ViForis maar liefst 2 nieuwe collega’s!

Ir. Maud van Banning zal ons team als Projectmanager komen versterken. Maud heeft de afgelopen jaren het architectenbureau “Atelier Een” opgezet en uitgebouwd. Naast diverse bouwprojecten heeft zij zich gespecialiseerd in projecten voor de openbare ruimte zoals uitzichttorens die o.a. te zien zijn in “Het Hoge Bergse Bos” en Onlanden. Haar eigen specifieke stijl van ontwerpen zal ViForis hiermee aan haar dienstenpakket toevoegen.

Ing.Tim Caelen, heeft als student aan de HS Zuyd, het afgelopen jaar parttime bij ViForis gewerkt. Tijdens deze periode heeft hij tevens zijn afstudeeropdracht afgerond. Zijn onderzoek betreft “de haalbaarheid van Landfill Mining”. Hiervoor heeft hij onderzocht of het mogelijk is waardevolle restmaterialen uit voormalige stortplaatsen te halen. Tim zal als projectmedewerker zijn bijdrage gaan leveren aan onze projecten en tevens zal hij onze “drone-diensten” verder gaan uitbouwen en vormgeven. Later dit jaar zullen wij u verder informeren over de mogelijkheden van de inzet van onze Drone.

ViForis geeft vorm aan de inrichting en versterking van de groen- en blauwe buitenruimte. Wij zijn gedreven adviseurs die uw brede ruimtelijke, groen- en wateropgaves in integrale projecten van de initiatiefase tot de uitvoeringsbegeleiding vorm geven.