Certificaten, Duurzaamheid en MVO

Duurzaamheid

ViForis hecht grote waarde aan de verbetering van ons leefklimaat. Onze slogan “Ruimte voor Buitenleven” is daarmee al duidelijk. In onze projecten houden wij optimaal rekening met duurzaamheid in ontwerp en uitvoering.

We nemen initiatief tot ontwikkelingsprojecten die de sector faciliteren in CO₂-reductie. De verantwoordelijkheid om een levenskrachtige aarde over te dragen aan de volgende generatie, dragen we tenslotte allemaal.

Sinds april 2019 zet ViForis zich in om trede 3 te halen van de CO2-prestatieladder. Het bijbehorende certificaat is bedoeld voor bedrijven die willen aantonen dat zij zich bewust bezig houden met het reduceren van hun CO2-uitstoot.

Een belangrijke vernieuwing is het meetbaar maken van onze CO2-uitstoot en het nadenken over mogelijkheden voor reductie. Meer informatie over onze plannen kunt u vinden door op de links hieronder te klikken. ViForis heeft tevens een eigen portfolio op de website van SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen).

https://www.co2-prestatieladder.nl/certificaathouders/ViForis_BV

MVO

ViForis is dagelijks bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We zijn begaan met mens en omgeving. Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal en onze omgeving ons bestaansrecht.

Middels lokaal projecten steunen wij de maatschappij. Verder hebben wij een langdurige ondersteuning van de Apenheul in Apeldoorn.