Bureau

Thuis in de buitenruimte. ViForis B.V. verbetert de kwaliteit van het landelijk gebied en de groene stedelijke ruimte in Zuid-Nederland. Samen met overheden en particulieren werken we aan effectiever waterbeheer, een aangename woon- en leefomgeving, robuuste natuur en uitdagende buitensportfaciliteiten. Wij streven naar duurzame klimaatbestendige oplossingen.

De advisering van ViForis is gericht op de concrete realisatie van een beter buitenleven. Dat vereist een integrale aanpak. Daarom omspannen de diensten van ViForis de volledige ontwikkeling en begeleiding van projecten en processen. Van de eerste schets tot en met de uitvoering.

Medewerkers en netwerk

ViForis werkt met een kernteam van ervaren adviseurs, architecten, projectmanagers en een uitgebreid netwerk van professionals. Hieruit stellen wij voor ieder project het optimale team samen.

ir. Simone Camp

Adviseur en projectleider gebiedsontwikkeling. Gaat opgewekt, doortastend en recht door zee voor het hoogst haalbare resultaat. Simone is analytisch en bedenkt innovatieve oplossingen voor complexe ruimtelijke opgaven.

Raf Dittrich

Ervaren cultuurtechnisch adviseur en directievoerder. Gaat doortastend en resultaatgericht te werk. Raf organiseert uw project van realisatie tot en met beheer en onderhoud.

dr. ir. Wim Droesen

Adviseur en projectleider gebiedsontwikkeling. Werkt aan concrete oplossingen voor complexe ruimtelijke opgaven. Wim is innovatief op het gebied van inhoud en proces.

Marian Hornman-Voesten

Een zeer ervaren kennisbank op het gebied van groen. Landschappen groenplannen en uitvoering van natuurprojecten zijn haar op het lijf geschreven.

Ir. John Jansen BNT

Ervaren Landschapsarchitect. Ontwerpt aan de versterking van het landschap met aandacht voor verleden, heden en toekomst. John vertaalt uw wensen en ideeën naar een integraal en wervend plan.

ing. Dennis Maas

Adviseur , Contractspecialist RAW en projectleider integrale projecten. Dennis brengt expertise en precisie in uw projecten.

Paul Reinders

Inventieve 3-d ontwerper en specialist digitale visualisaties . Paul is onze en uw ontwerper en tekenaar voor uitgewerkte civiel en landschaps projecten.

ing. Tom Sijstermans

Adviseur en projectleider integrale projecten. Weet partijen te enthousiasmeren en samen te brengen. Tom maakt van uw idee een uitgewerkt plan.

Cyrille Smeets

Ervaren technisch ontwerper. Weet altijd de juiste balans te vinden tussen innovatieve en praktische oplossingen. Cyrille werkt een schets uit tot een uitvoeringsgereed ontwerp.

ing. Lieke Vorage

Specialiste in omgevingsmanagement en ruimtelijke ordening. Ervaren in het betrekken van de omgeving in eigen plannen en behartigt met passie de belangen van eenieder in haar projecten.

ing. Maurice Vroomen

Ervaren civieltechnisch adviseur en directievoerder. Zorgt voor een goede voorbereiding en realisatie van projecten. Maurice laat het bouwproces slagen voor alle betrokken partijen.

Vacatures

ViForis is op zoek naar nieuwe collega’s

ViForis is een multidisciplinair ontwerpbureau voor de buitenruimte. Als professional werk je bij ons aan het vormgeven van het landelijk gebied en de groene ruimte in de stad. Voor uiteenlopende opdrachtgevers werken wij aan mooie en uitdagende projecten op het gebied van water en natuur, stadsparken, recreatie, sport en duurzame landschappen. Wij bieden een interessante en afwisselende baan met alle mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Adviseur ruimte en water

Heb je een WO-opleiding op het gebied van ruimte en water of een HBO-opleiding en enkele jaren werkervaring, dan willen wij je graag leren kennen. Interesse? Neem contact op met Wim Droesen M 06-25188033 of wim.droesen@viforis.nl

Aankomende projectleider

Heb je een HBO werk- en denkniveau op het gebied van water, groen en/of civiele techniek, dan willen wij je graag leren kennen. Interesse? Neem contact op met Maurice Vroomen M 06-15880978 of maurice.vroomen@viforis.nl

Laatste nieuws

Co2 Certificaat behaald 05/07/2021

Afgelopen week hebben wij met trots ons Co2 prestatieladder 3 certificaat gehaald! [...]

Nieuwe Collega’s 29/04/2021

Niet 1 maar 2 nieuwe collega's die wij mogen verwelkomen binnen ViForis! Adviseur water Marco van Rijn en Adviseur Ruimtelijke Ordening Simone Camp. Ruimte voor Buitenleven [...]

Inzet drone op Projecten 09/02/2021

Wij kunnen uw luchtopnames verzorgen door onze dronepiloot die beschikt over de benodigde licenties en vergunningen om impressies of inventarisaties te maken. Neem contact op met de heer Maurice Vroomen [...]