Bureau

Thuis in de buitenruimte. ViForis B.V. verbetert de kwaliteit van het landelijk gebied en de groene stedelijke ruimte in Zuid-Nederland. Samen met overheden en particulieren werken we aan effectiever waterbeheer, een aangename woon- en leefomgeving, robuuste natuur en uitdagende buitensportfaciliteiten. Wij streven naar duurzame klimaatbestendige oplossingen.

De advisering van ViForis is gericht op de concrete realisatie van een beter buitenleven. Dat vereist een integrale aanpak. Daarom omspannen de diensten van ViForis de volledige ontwikkeling en begeleiding van projecten en processen. Van de eerste schets tot en met de uitvoering.

Medewerkers en netwerk

ViForis werkt met een kernteam van ervaren adviseurs, architecten, projectmanagers en een uitgebreid netwerk van professionals. Hieruit stellen wij voor ieder project het optimale team samen.

ir. Maud van Banning

Maud van Banning,  Architect en projectleider gebiedsontwikkeling. Werkt met grote betrokkenheid en creativiteit aan uiteenlopende ontwerpvraagstukken. Maud maakt de vertaalslag van conceptueel denken naar een praktische uitwerking.

ing. Tim Caelen

Tim Caelen is een startende projectmedewerker die naast mee te werken aan onze projecten ook de Drone werkzaamheden op zich neemt.

Raf Dittrich

Ervaren cultuurtechnisch adviseur en directievoerder. Gaat doortastend en resultaatgericht te werk. Raf organiseert uw project van realisatie tot en met beheer en onderhoud.

dr. ir. Wim Droesen

dr. ir. Wim Droesen is onze mede-oprichter in memoriam. Zijn kennis en ervaring met gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening leeft voort in ons bedrijf.

ing. Bas Ensing

Startend projectmedewerker en landschapsontwerper met een passie voor geografie.

Bas heeft een oog voor de omgeving en de juiste inpassing van projecten hierin, met als doelstelling ons landschap kwalitatief te verbeteren én te versterken voor de toekomst.

 

ing. Marian Hornman-Voesten

Een zeer ervaren kennisbank op het gebied van groen. Landschappen groenplannen en uitvoering van natuurprojecten zijn haar op het lijf geschreven.

Ir. John Jansen BNT

Ervaren Landschapsarchitect. Ontwerpt aan de versterking van het landschap met aandacht voor verleden, heden en toekomst. John vertaalt uw wensen en ideeën naar een integraal en wervend plan.

Cayn Wilmsen ing. MSc

Adviseur en projectleider. Cayn is een gedreven professional met oog voor detail die hoofd- van bijzaken weet te scheiden. Hij weet door zijn brede inhoudelijke kennis goed verbindingen te leggen tussen de verschillende aspecten binnen complexe integrale projecten. Zijn passie ligt in de Ecologie.

ing. Dennis Maas

Adviseur , Contractspecialist RAW en projectleider integrale projecten. Dennis brengt expertise en precisie in uw projecten.

ing. Maarten Middelveld

Landschappen bouwen is toekomst bouwen. Maarten heeft ervaring in het projectmanagement van bouwprojecten nationaal als internationaal. Verantwoordelijkheid, vertrouwen, actie en compassie zijn kernwaarden die op hem van toepassing zijn. Maarten zorgt voor een goede brug tussen voorbereiding en realisatie van uw projecten.

Paul Reinders

Inventieve 3-d ontwerper en specialist digitale visualisaties . Paul is onze en uw ontwerper en tekenaar voor uitgewerkte civiel en landschaps projecten.

Cyrille Smeets

Ervaren technisch ontwerper. Weet altijd de juiste balans te vinden tussen innovatieve en praktische oplossingen. Cyrille werkt een schets uit tot een uitvoeringsgereed ontwerp.

ing. Bart Starmans

Bart heeft ervaring in de civiele techniek alsmede bij projecten voor Waterschappen.

Bij ViForis brengt hij zijn praktische kennis t.a.v. techniek, omgevings- en projectmanagement samen met zijn "hands-on aanpak", om een bijdrage te gaan leveren aan onze projecten.

ir. Simone Timmermans-Camp

Adviseur en projectleider gebiedsontwikkeling. Gaat opgewekt, doortastend en recht door zee voor het hoogst haalbare resultaat. Simone is analytisch en bedenkt innovatieve oplossingen voor complexe ruimtelijke opgaven.

ing. Lieke Vorage

Specialiste in omgevingsmanagement en ruimtelijke ordening. Ervaren in het betrekken van de omgeving in eigen plannen en behartigt met passie de belangen van eenieder in haar projecten.

ing. Maurice Vroomen

Ervaren civieltechnisch adviseur en directievoerder. Zorgt voor een goede voorbereiding en realisatie van projecten. Maurice laat het bouwproces slagen voor alle betrokken partijen.

Vacatures

ViForis is op zoek naar nieuwe collega’s

ViForis is een multidisciplinair ontwerpbureau voor de buitenruimte. Als professional werk je bij ons aan het vormgeven van het landelijk gebied en de groene ruimte in de stad. Voor uiteenlopende opdrachtgevers werken wij aan mooie en uitdagende projecten op het gebied van water en natuur, stadsparken, recreatie, sport en duurzame landschappen. Wij bieden een interessante en afwisselende baan met alle mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

Adviseur ruimte en water

Heb je een WO-opleiding op het gebied van ruimte en water of een HBO-opleiding en enkele jaren werkervaring, dan willen wij je graag leren kennen. Interesse? Neem contact op met Maurice Vroomen M 06-15880978 of maurice.vroomen@viforis.nl

Aankomende projectleider

Heb je een HBO werk- en denkniveau op het gebied van water, groen en/of civiele techniek, dan willen wij je graag leren kennen. Interesse? Neem contact op met Maurice Vroomen M 06-15880978 of maurice.vroomen@viforis.nl

Laatste nieuws

Nieuwe medewerkers 04/07/2023

😎 Niet 1, nee maar liefst 2 nieuwe toppers per 1 Juli nieuw gestart bij ViForis!
Bart Starmans (links) en Bas Ensing (rechts).
Veel succes op onze mooie projecten met 🌳 Ruimte Voor [...]

Co2 ontwikkeling 2022 19/06/2023

Nieuwsbericht juni 2023 [...]

Erkend leerbedrijf 05/05/2023

Per heden zijn wij een erkend Leerbedrijf en start 1 van de eerste studenten van de opleiding "adviseur duurzame leefomgeving" als stagiaire bij Viforis.

[...]